Joulumyyjäiset

TOKYOwiki

in English: Christmas sale
Joulumyyjäiset vuonna 2003.
Suurenna
Joulumyyjäiset vuonna 2003.

Joulumyyjäiset on vuosittainen marras-joulukuun aikaan sijoittuva TOKYOn järjestämä myyjäistapahtuma. Myyjäisissä TaiKin opiskelijat voivat myydä ja ostaa kanssa opiskelijoidensa töitä. Myyjäiset ovat suositut myös TAiKin henkilökunnan ja Helsingin asukkaiden keskuudessa. Myyjäiset järjestetään aina viikonloppuna, (perjantaina,) lauantaina ja sunnuntaina.

Myyjäiset on usein pidetty Lumeen galleriakäytävällä ja ylälämpiössä, toisinaan myös Kipsarissa. Myyjäiset kestävät pari–kolme päivää. Mukaan mahtuu 60–90 Taikkilaista myymään itse tekemiään taideteoksia, design-tuotteita ja käsitöitä.

Sisällysluettelo

Joulumyyjäiset 2011

TOKYOn perinteiset joulumyyjäiset
Suurenna
TOKYOn perinteiset joulumyyjäiset


Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaat TOKYO ry toivottaa sinut tervetulleeksi Joulumyyjäisiin 2.-4.12.2011!

Osta itsellesi tai joululahjoiksi uniikkeja design-tuotteita, taidetta ja käsitöitä Taideteollisen korkeakoulun opiskelijoilta. Myyjäiset alkavat perjantaina 2.12. klo 13:00. Myyjäiset sijaitsevat Lumeen galleriassa, minne löydät suoraan TaiKin pääovista. Huomioithan, että tapahtumassa käy vain käteinen.

Tule kokemaan myyjäisten huumaa ja nauttimaan taikilaisten teoksista pullan ja glögin kera!

Aikataulu: pe 2.12. klo 13-18 la 3.12. klo 9-18 su 4.12. klo 9-18

TOKYOn kahvio avoinna myyjäisten ajan.

Joulumyyjäisterveisin TOKYO ry

 • * * * * * *

TOKYO Student Association of the School of Art and Design welcomes you to the annual Christmas Sale 2. - 4.12.2011!

Come and buy for yourself or as christmas presents unique design products, art and handicrafts made by students of the School of Art and Design. The sale starts on Friday 2nd December at 1pm. The sale is held at Lume Gallery, right after the main entrance of the School of Art and Design. Please note that only cash will be accepted.

Come and experience the fascination of the sale and enjoy the products and artwork of students of the School of Art and Design accompanied by buns and mulled wine!

Open: Fri 2.12. from 1pm to 6pm Sat 3.12. from 9am to 6pm Sun 4.12. from 9am to 6pm

TOKYO's cafeteria is open during the sale.

Christmas greetings, TOKYO

Joulumyyjäiset 26.-28.11.2010

TOKYOn perinteiset joulumyyjäiset
Suurenna
TOKYOn perinteiset joulumyyjäiset

Taideteollisen korkeakoulun legendaarinen opiskelijajärjestö TOKYO järjestää perinteiset opiskelijoiden teosten ja tuotteiden joulumyyjäiset pe - su 26.11. - 28.11.2010. Perjantaina myyjäiset ovat auki klo 12 - 18, la ja su klo 9 - 18. Mukana on noin 100 taideteollisen korkeakoulun opiskelijaa ja myynnissä on muun muassa opiskelijoiden tekemää grafiikkaa, sarjakuvia, koruja, lasitaidetta, keramiikkaa, astioita, kankaita, valaisimia, magneetteja, vaatteita, valokuvia, leluja, rintaneuloja, piparkakkutaloja ja paljon paljon muuta. Varaa itsellesi aikaa tulla paikalle hankkimaan joulun uniikeimmat ja luovat lahjat!

lisätietoja TOKYOn sheryliltä tai toiminnanjohtajalta.


Jos haluat varata itsellesi myyntipöydän, ilmoittautuminen alkaa to 14.10. klo 9 TOKYOn toimistolla. Paikkoja on rajoitetusti! Vain maksetut varaukset ovat sitovia. Maksu ainoastaan käteisellä, mieluiten tasaraha.

Pöydän hinta määräytyy tilan koon mukaan. Varaudu kertomaan jo varausta tehdessäsi minkälaisia tuotteita olet ajatellut myydä ja paljonko tilaa tarvitset ja tuotko esim. oman rekin.

Pöytien hinnat TOKYOn jäsenille ja alumnijäsenille:

 • Peruspöytä (145 x 40 cm) = 40 €
 • Lisätila (itse tuotu pöytä, rekki tai teline, max.50x50cm) = 10 €
 • Pieni lisäpöytä paikalle (pöytiä rajoitetusti, koko 70x70cm) = 10 €
 • Rekki tai muu teline (itse tuotu, leveys max.100 cm) = 20 €
 • Lisäksi kukin maksaa 5 euron pantin, jonka saa takaisin myyjäisten jälkeen sunnuntai-illalla, kun on tyhjentänyt oman myyntipaikan.
 • Alle 50 x 50 cm lisäpöydän, korin tai laatikon saa tuoda ilmaiseksi.


HUOM! Peruutukset ja muutokset pe 19.11. klo 12 mennessä.


TOKYO hoitaa myyjäisten mainonnan ja vahtimestarit.

Kun julisteet ovat valmiita, toivomme jokaisen myyjäisiin osallistuvat ottavan julisteita ripustettavaksi hyväksi katsomaansa paikkaan.

Tervetuloa ansaitsemaan joululahjarahoja!

Joulumyyjäiset 2008

Joulumyyjäisjuliste vuonna 2008.
Suurenna
Joulumyyjäisjuliste vuonna 2008.

Vuoden 2008 TOKYOn joulumyyjäiset järjestetiin Mediakeskus Lumeen tiloissa sekä TaiKin aulassa lauantaina 29.11. - maanantaina 1.12. Ovet myyjäisiin olivat auki joka päivä klo 09.00 - 18.00. Myyjille ovet aukesivat lauantaina klo 07.00 ja muina päivinä klo 09.00.

Myyjäisiä olivat järjestämässä järjestö- ja viestintäsihteeri Joonas Jylhä sekä hallituksen kulttuurivastaava Peppe Bergström. Lisäksi TOKYOn valvojina myyjäisissä toimivat hallituksen jäsenet Henna Immonen, Jukka Liukkonen ja Noora Jaakkola. TaiKin puolelta järjestyksessä yhteyshenkilöinä olivat Kiinteistöpalveluista palveluesimies Pentti Paavola ja Mediakeskus Lumeesta tuotantosuunnittelija Birgitta Rosti-Pylkkänen.

Myyjäispöytiä oli tilaisuudessa avoinna 61, joissa tuotteitaan myi viikonlopun aikana yli 100 myyjää. Tilaisuudessa oli lisäksi kahvila, joka sijaitsi Mediakeskus Lumeen ylälämpiössä.

Myyjiltä saadun palautelomakkeen mukaan myyjäisissä oli enemmän kävijöitä kuin aiempina vuosina. Järjetäjille kouluarvosanaksi myyjät antoivat 8 ja puoli. Pöydän hinta koettiin sopivaksi ja suurin osa myyjistä toivoi pääsevänsä osallistimaan myyjäisiin myös vuonna 2009. Lisäksi toivottiin että TOKYO järjestäsi keväisin pääsiäis-/kevätmyyjäiset.

Vuoden 2009 myyjäisissä huomioitavaa ja ideoita

 • myyjille TOKYOlta pakkaus/paperipusseja joissa TOKYOn logo
 • kevätmyyjäisiä toivottiin
 • otto automaatille ilmoitus myyjäisistä, jotta rahat eivät lopu kesken
 • musiikkia myyjäisiin
 • maanantai oli huono myyntipäivä
 • vastuuhenkilöille samanlainen paita tms. jotta helpompi tunnistaa
 • enemmän mainontaa TaiKin ulkopuolella
 • Myyjäispäivinä ulkotulet + mainoksia näkyvyyttä lasioviin
 • TaiKin aulaan yhteinen lahjojen pakkauspiste

Joulumyyjäiset 2007

Suurenna

TOKYOn perinteiset järjestetään jälleen Taikissa Mediakeskus Lumeen Galleriassa ja ala-aulassa pe-su 7-9.12.2007 klo 10-18. TOKYO järjestää vuosittain joulukuussa itsenäisyyspäivän tienoilla joulumyyjäiset. Tule kantamaan oma pöytäsi perjantaiaamuna!

Jos haluat varata itsellesi myyntipöydän, ilmoittautuminen alkaa ma 12.11 klo 12 TOKYOn toimistolla. Paikkoja on rajoitetusti! Vain maksetut varaukset ovat sitovia.

Pöydän hinta määräytyy tilan koon mukaan. Varaudu kertomaan jo varausta tehdessäsi minkälaisia tuotteita olet ajatellut myydä ja paljonko tilaa tarvitset ja tuotko esim. oman rekin.

HUOM! Peruutukset ja muutokset pe 23.11. klo 15 mennessä.

TOKYO nimeää myyntipaikat aiheittain, mutta toiveita sijainnista saa esittää. Oman myyntipöytänsä paikan voi tarkistaa hieman ennen myyjäisiä TOKYOn toimistolta.

TOKYO hoitaa myyjäisten mainonnan ja vahtimestarit.

Kun julisteet ovat valmiita, toivomme jokaisen myyjäisiin osallistuvat ottavan vähintään VIISI julistetta ripustettavaksi hyväksi katsomaansa paikkaan.

Tervetuloa ansaitsemaan joululahjarahoja!

Järjestäjät 2007

Perjantaina Pyy p. 040 4149 420
Lauantaina Meri p. 044 0997 779
Sunnuntaina Eero p. 050 3608 744
 • Toimistosihteeri Tanja Lahti
 • Järjestysmiehet Maija Hirvonen, sunnuntaina Eero Pitkänen
 • Kahvilaa pitää: Valokuvauksen 3. vuosikurssi. Yhteyshenkilöt Nea Helsto 050-3249549 ja Taru Leinonen 040-7302135. Tarjolla monia suolaisia ja makeita herkkuja sekä kahvia, teetä, glögiä ja mehua. Myös vegaaneille sopivaa syötävää!
 • Lumeen gallerian yhteyshenkilö Birgitta Rosti

Mainosteksti lehtiin

Taideteollisen korkeakoulun yo-kunta TOKYOn joulumyyjäiset 7.-9.12. pe-su, klo 10-18. Designia, käsitöitä ja kahvio. Mediakeskus Lume, Taideteollinen korkeakoulu, Hämeentie 135 C.

TAPAHTUMAT, KILPAILUT JA TYÖ

Kevään tapahtumatFuksiaisetRusettiluistelutHattubileetVappupiknik
Syksyn tapahtumatAvajaisbileetArabia MaskeradJoulumyyjäisetPikkujoulut

Kilpailut ja työtKalenterikilpailuReilu kilpailuAvoimet työpaikatTekijänoikeudetTaide ammattinaYrittäjyys

Henkilökohtaiset työkalut